Manuela's
zang carriere begon allemaal in pas officieel in Maart 2011
na dat ze voor haar vader die op 10 oktober 2010, 40 jaar werd als cadeau het nummer: " Ik blijf toch je kind" opnam.

De clip "Ik blijf toch je kind"


Niemand had verwacht dat Manuela zo goed kon zingen en iedereen raakte dan ook zeer ontroerd bij het horen van dit liedje en haar stem.
De reacties die Manuela die avond kreeg leiden er toe dat Manuela opnieuw de studio in ging en nu bloed serieus en in eerste instantie de Maxi cd:
 "In mijn hart" voor familie en vrienden opnam. Maar alles liep anders....

Want vanaf toen ging het balletje pas echt gaan rollen. Manuela besloot na de reacties hier weer op, om dan toch maar eens heel voorzichtig een eerste echte stap  in de entertainment wereldte gaan zetten. Dit deed ze met de maxi single "Zoveel liefde..." en dit pakte voor Manuela meteen goed uit. Er werd een hyves pagina en een website voor haar gemaakt. En zo is het toen allemaal echt begonnen. De eerste aanvragen van de verschillende radio stations kwamen binnen en de reacties waren zeer positief.
Men sprak al snel over Manuela als: "Een nieuw talent met een hoopvolle toekomst "

En hoop heeft Manuela dan ook...
Haar clip "Zoveel liefde in mijn leven" kwam dezelfde avond als dat hij bij Tv Oranje binnen kwam,  op nummer 3 binnen in de Tv Oranje Top 30 van de verzoekparade.
Dat was natuurlijk voor Manuela dé kroon op haar single want dat betekende alleen maar dat zij al menige fan achter zich had staan.

Zo mocht ook wel blijken toen zij in augustus 2011 met dit zelfde nummer, een fiks aantal stemmen kreeg en de Radio NL Café Trofee won!
In December 2011 belanden zij ook nog eens met haar clip 'Zoveel liefde in mijn leven' op een mooie 42ste plaats van de Tv Oranje Top 1.000


Op de maxi single "Zoveel liefde..." verschenen de tracks:
Zoveel liefde in mijn leven
Ik zou alles zo weer over doen
Jij bent de zon in mijn leven voor mij


De clip "Zoveel liefde in mijn leven"


Het ging ontzettend goed ....

Want zelfs de persoonlijke nummers die Manuela tussen door heeft opgenomen, zoals het nummer "Na zoveel jaren" welke zij opnam ter ere van het 45 jarige huwelijk van haar Opa & Oma wilde menige fan en radio station graag hebben.
 


En zo ging het ook met het nummer 'Jij hebt een hart van goud'. Een duet welke zij samen met haar tante zangeres Liesbeth opnamen voor de 65ste verjaardag van opa.
Vele piraten draaien deze nummers nu nog met regelmaat...Mei 2012
Tot voor een krap jaar daarvoor wist Manuela niet eens dát ze kon zingen en nu al mocht er gerust gesproken worden over het feit dat ze zich in die korte tijd al erg populair heeft weten te maken met haar maxi single: "Zoveel liefde..."  Dit bleek ook wel uit de grote opkomst tijdens haar eerste en eigen cd presentatie van de maxi single: "Blij dat ik jou heb".
Tegen de
400 mensen kwamen van heiden en ver om met de toen nog18 jarige Manuela uit het Noord - Limburgse een gezellig feestje te bouwen. En met succes!

Op de maxi single "Blij dat ik jou heb" verschenen de tracks:
Blij dat ik jou heb
Taal van de liefde
Ritme van amore

De Clip "Taal van de liefde"Manuela won voor de tweede keer op één jaar volgend de Radio NL Café Trofee maar dan deze keer met het nummer "Blij dat ik jou heb".

En dan de clip "Taal van de liefde" van Manuela die werd onlangs nog gebruikt in de reclame spot op SBS 6 voor het programma van: Bloed Zweet en Tranen van Andre Hazes.
Uiteraard ging Manuela hier trots op dat ze uitgerekend (ook) een stukje van haar clip hiervoor gebruikt hebben maar hoe frappant is het als je dat overkomt terwijl je zelf niet eens mee doet of mee hebt gedaan hebt aan dat programma? Hoe in hemelsnaam was de vraag, komen ze dan bij jou, in dit geval Manuela terecht?!? Zou het een voorteken zijn of puur toeval? Toeval is wel, dat Manuela haar aller eerste stap in de muzikale wereld zetten met de speciaal voor haar geschreven tekst ' Ik blijf toch je kind ' op het geweldig mooie nummer 'Geef mij nu je angst' van Hazes.


Manuela gaat hier nog steeds enorm trots op maar bovenal blijft ze: "Gewoon lekker zich zelf" en is ze trots op hoe het tot nu toe al allemaal is gegaan!
Natuurlijk hoopt en droomt ze ervan, zoals elke artiest dat ze ooit van haar hobby haar werk kan maken. En daarom is ze nu dan ook super blij met haar eerste platenlabel welke zij in september 2013 heeft gekregen.

Op het Rood-Hit-Blauw label is dan nu haar nieuwe single ‘Jouw kussen bij kaarslicht’ verschenen. Gewapend met een bijzonder hoog meezinggehalte, geschreven door Miranda van Deurssen en geproduceerd door Ronald Moonen in Studio Difference, zijn de verwachtingen dan ook terecht hooggespannen. De jonge Noord- Limburgse wist al eerder tweemaal een Radio NL- Café -Trofee in de wacht te slepen. Naar verwachting zal ze met haar aanstekelijke nieuwe single ‘Jou kussen bij kaarslicht’ nóg meer liefhebbers van het Nederlandse lied laten kennismaken met haar fraaie sound.


De clip "Jouw kussen bij kaarslicht"

De single "Jouw kussen bij kaarslicht" is verkrijgbaar in de betere cd-winkel, of direct als download op de bekende platforms !
sbs6 downloads
 legal download,
iTunes